Menu

Edzhető üvegek

Az edzett üveg egy különleges hőkezelési eljárás eredménye. Gyártása az edzőkemencében történik, ahol az első fázisban 600-690 fokra hevítik az üveglapokat, majd a második szakaszban fokozatosan hűtik. Törés esetén apró darabra hullik szét az edzett üveg így kisebb a valószínűsége hogy  sérülést okoz, ezért az edzett üveg biztonsági üvegnek minősül.

Az üvegmegmunkálás alapeleme a síküveg, amely különböző eljárások után nyeri el végső formáját, majd jelenik meg a felhasználás helyszínein - belső terekben, nyílászárókban, ajtókban. épületeken, üvegportálokon. Az edzésre szánt üveglap minimális és elengedhetetlen megmunkálása az élcsiszolás.

Edzhető üvegek

Edzett float üveg

edzett esg üveg készítés, edzett biztonsági üveg gyártás egyedi méretre

ESG biztonsági üveg. Biztonsági, hőálló edzett üvegek gyártása egyedi méretre. Ezzel az üvegtípussal találkozni a legtöbb helyen.

Bővebben

Edzett színes üveg

edzett szines üveg, esg color glass

Egyedi méretre a kért ral színben 4mm vastagságtól, megmunkálva. Az edzett festett üvegnek nagyobb az ellenállása a mechanikai behatásokkal szemben.

Bővebben

Edzett savmart üveg

edzett savmart üveg, edzett üveg készítés

A savmaratás egy kémiai eljárás, mely során az üveg felületét savazzuk. Ennek hatására az üveg kezelt része elhomályosodik.

Bővebben

Edzett laminált üveg

Edzett ragasztott biztonsági üveglapok műanyag fóliával történő laminálása. (ESG, VSG) Mattfóliás, átlátszó fóliás, dekor fóliás laminált üvegek.

Bővebben

Edzett thermo üveg

Vállalunk egyedi méretre 2 vagy 3 rétegű hőszigetelő üveg készítést edzett biztonsági üveg vagy ragasztott biztonsági üveg felhasználásával.

Bővebben

Ajánlatkérés edzett üveg készítésre

Ajánlatkérő adatok

Edzett üveg adatok

Ha kérdése van kérem hivjon!

Tervrajz feltöltése

Egyedi megmunkálás (fúrás, alakos vágás) esetén tervrajz szükséges.

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 500 MB

    Az ajánlatkérés nem jár semmilyen kötelezettséggel.