Menu

Edzett float üveg

ESG biztonsági üveg. Biztonsági, hőálló edzett üvegek gyártása egyedi méretre. Ezzel az üvegtípussal találkozni a legtöbb helyen.

A Float üveg úgynevezett víztiszta torzítás mentes üveg. Hagyományos float üveg (síküveg) enyhén zöldes színű, minél vastagabb annál zöldebb. Edzés után még egy árnyalatnyit sötétedik a színe. Vállalunk edzett float üveg gyártást egyedi méretre, laminált biztonsági üveg (VSG) készítést float üvegből. (üveg méretre vágást, alakos üveg készítést, üveg csiszolást, fazetázást, üveg laminálást, üvegmarást, üvegfúrást, üvegedzést) rövid határidővel.

A float üveg fizikai paraméterei műszaki adatok.

Típus Súly (kg/m2) LT (%) LR (%) ET (%) ER (%) g (%) Ug (W/m2K)
4 Float 10 90 8 82 7 85 5,8
5 Float 12,5 90 8 80 7 84 5,8
6 Float 15 89 8 78 7 82 5,7
8 Float 20 89 8 74 7 80 5,7
10 Float 25 88 8 71 7 78 5,6

Edzett  üveg tulajdonságok:

Az edzett üveg 300 fokig hőálló rövid ideig. 200 -+100 /MS/Celsius. Az edzett síküveg törése esetén apró, tompa élű szilánkokra esik szét, így nem okoz sérülést ezáltal biztonsági üveg. Az edzett üveg jóval keményebb, szilárdabb, 7 x erősebb mint a közönséges üveg. Az edzett üveg súlya pl: 1m2 8mm üveg: 20kg.

Edzett float üveg árak:

Pontos árat  méret, vastagság és megmunkálás függvényében tudunk adni. Kérjük töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat és meg küldjük önnek ajánlatunkat. Az ajánlatkérés nem jár semmilyen kötelezettséggel. Adja meg a kért  vastagságot (4mm-12mm.-ig) és a kért megmunkálást.

Akár tervrajzot is feltölthet ha szükséges. Edzett üveg készítést csak előleg megfizetése után tudunk elkezdeni melyett akár utalhat is bankszámlára kiállított díjbekérő alapján. Az üveget edzés után már nem lehet vágni, fúrni, csiszolni, marni. Kérjük ezt vegye figyelembe. Gyártási idő kb 5-8 nap, extra megmunkálás esetén 10-14 nap.

Az üvegmegmunkálás alapeleme a síküveg, amely különböző eljárások után nyeri el végső formáját, majd jelenik meg a felhasználás helyszínein - belső terekben, nyílászárókban, ajtókban. épületeken, üvegportálokon. Az üveg  élének az állapota hatással lehet az üvegezés hosszútávú szerkezeti teherviselő képességére is és szért az edzésre szánt üveglap minimális és elengedhetetlen megmunkálása az élcsiszolás. www.uvegmegmunkalas.hu

Üveggyártás, megmunkálás:

Mind a fixre szabott, méretre vágott üveg edzett üveg, laminált üveg vagy tükör, a kettő és három rétegű hőszigetelő üvegek esetében az egyszerű négyszögletes formáktól a három-, illetve sokszögletű egyedi alakos üvegformákon keresztül, a kör és ovális formák, továbbá álosztós vagy valódi osztással készült hővédő üvegek gyártását is vállaljuk egyedi méretre.

Ajánlatkérés edzett üveg készítésre

Ajánlatkérő adatok

Edzett üveg adatok

Ha kérdése van kérem hivjon!

Tervrajz feltöltése

Egyedi megmunkálás (fúrás, alakos vágás) esetén tervrajz szükséges.

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 500 MB

    Az ajánlatkérés nem jár semmilyen kötelezettséggel.