Menu

Edzett laminált üveg

Edzett ragasztott biztonsági üveglapok műanyag fóliával történő laminálása. (ESG, VSG) Mattfóliás, átlátszó fóliás, dekor fóliás laminált üvegek.

Edzett laminált üvegA laminál üveget más néven "ragasztott biztonsági üveg -ként" is ismerheti. MSZ EN ISO 12543-3 - 2, 3 akár 4 db üveg összeragasztásával, laminálásával egy speciális tulajdonságokkal felruházott biztonsági üvegszerkezetet jön létre. Bármilyen üvegtípust tudunk laminálni.

A biztonsági fokozatot fokozhatjuk ha a felhasznált üveg edzett üveg. A kettő vagy 3 netán 4 üveg közé kerülhet átlátszó fólia, így szinte láthatatlan hogy biztonsági üveggel van dolgunk, de lehet matt fóliás, színes fóliás és az egyre népszerűbb printelt azaz nyomtatott fóliás.

Mi a laminálás, hogyan készül a laminált üveg?

Az eljárás nem más, mint kívánt számú üveglapok közé speciális fólia behelyezése, ami egy kemencében hő és vákuum hatására aktiválódik. Az eljárás végén nagy teherbírással rendelkező, többrétegű felület jön létre. Laminálást megelőzi a méretre szabás és az ezt követő egyéb kért üvegmegmunkálások mint pl. a csiszolás, fúrás, edzés, marás,

egyedi laminált üvegek, dekor fóliával    gyári átlátszó fóliás  üveg    dekor fóliás nyomtatott üveg

 

Ajánlatkérés edzett üveg készítésre

Ajánlatkérő adatok

Edzett üveg adatok

Ha kérdése van kérem hivjon!

Tervrajz feltöltése

Egyedi megmunkálás (fúrás, alakos vágás) esetén tervrajz szükséges.

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 500 MB

    Az ajánlatkérés nem jár semmilyen kötelezettséggel.