Menu

Üveges24 az Ön partnere!

Cégünk üvegezéssel és az üvegezéshez kapcsolódó szolgáltatásokkal foglalkozik.

Jelen holnapunkat az edzett üveg készítés szolgáltatásunk bemutatására hoztuk létre.

Ha edzett üvegre van szüksége akkor a legjobb helyen jár. Rövid gyártási, megmunkálási idővel vállaljuk az edzett üveg készítését szinte bármelyik üvegfajtából.

Vállalunk edzett üveg készítést az ön által kért üvegfajtából, a kért üveg vastagságban akár egyedileg megmunkálva (fúrás, csiszolás) is. Edzett üveg készítés már 4mm vastagságtól rövid határidővel kedvező áron, akár beépítés nélkül is.

  • Edzett katedrál üveg
  • Színes savmart üveg.
  • ExtraClear vasmentes üveg
  • Ragasztott biztonsági üveg
  • Robax kandallóüveg
  • Biztonsági üveg készítés

Edzett üveg árak: Kérjen ajánlatot honlapukon űrlapunk segítségével. Adja meg a kért üvegtípust, vastagságot és a kért megmunkálást. Akár tervrajzot is feltölthet ha szükséges. Edzett üveg készítést csak 50% előleg megfizetése után tudunk elkezdeni melyett akár utalhat is bankszámlára. Az üveget edzés után már nem lehet vágni, fúrni, csiszolni, marni. Kérjük ezt vegye figyelembe. Gyártási idő kb 3 - 5 nap, extra megmunkálás esetén 5-8 nap.

Az edzett üveg 300 fokig hőálló rövid ideig. 200 -+100 /MS/Celsius. Az edzett üveg törése esetén apró, tompa élű szilánkokra esik szét, így nem okoz sérülést ezáltal biztonsági üveg. Az edzett üveg jóval keményebb, szilárdabb, 7 x erősebb mint a közönséges üveg. Kérésére az edzett üveget házhoz szállítjuk önnek biztonságosan kedvező áron. Az edzett üveg súlya pl: 1m2 8mm üveg: 21.6kg   mm/2.7kg/m2

Ajánlatkérés edzett üveg készítésre

Ajánlatkérő adatok

Edzett üveg adatok

Ha kérdése van kérem hivjon!

Tervrajz feltöltése

Egyedi megmunkálás (fúrás, alakos vágás, egyedi megmunkálás) esetén tervrajz szükséges.

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 500 MB
    captcha

    Az ajánlatkérés nem jár semmilyen kötelezettséggel.