+36 70 391 4030

Az üveg élének az állapota hatással lehet az üvegezés hosszútávú szerkezeti teherviselő képességére is.

Egyedi üvegkészítés, üvegmegmunkálás.

Az üveg csiszolás az üveg edzés egyik alapfeltétele. Az üvegcsiszolás az üveglapok széleit megmunkáló folyamat, mely történhet gépicsiszolással illetve manuálisan is. (ezt másnéven zámolássna hivják.) Több féle csiszolást különböztetünk meg. Az első hogy polírozott (élcsiszoltt) netán matt széleket szeretnénk. Él - szélcsiszolás, ennek a lényege, hogy látszó üveg, tükör élek dekorációként is szolgáljanak.

 

Üvegmegmunkálás árak:

Kérjen ajánlatot honlapukon űrlapunk segítségével. Adja meg az üvegtípust, vastagságot és a kért megmunkálást. Akár tervrajzot is feltölthet ha szükséges.

Megrendelés feltételek:

Edzett üveg készítést csak előleg megfizetése után tudunk elkezdeni melyett akár utalhat is bankszámlára. Az üveget edzés után már nem lehet vágni, fúrni, csiszolni csak festeni és nyomtatással dekorálni. Kérjük ezt vegye figyelembe. Gyártási idő kb 5-10 nap, extra megmunkálás esetén 10-14 nap.

Garancia, pénzvisszafizetés

Mivel egyedi méretre gyártott megmunkált üveg termékről van szó csak a megrendelés pontatlan teljesítése: sérült, karcos - hibás üveg/tükör termék vagy mérethiba, gyártási hiba esetén tudjuk vissza adni. Mivel egyedileg készült termékről van szó így a vásárlástól elállni a megrendelés után nem lehetséges. Kérjük vegye figyelembe hogy az ön igényeire legyártott méretre szabott üvegtermék.

Edzett üveg termékeink

Az ön által kért üvegfajtából a kért formára, méretre, megmunkálással.