+36 70 391 4030

Egyedi üvegkészítés, üvegmegmunkálás.

Miért lamináljuk az üveget?

Biztonsági okokból. A laminálást követően válik az üvegszerkezet biztonsági üveggé, mivel az üveg törése esetén a törött üvegréteget a fólia megfogja, így az üveg szerkezet egybe tud maradni. laminált üvegekből is vannak speciális változatok de azokat inkább az ipari területeken alkalmazzák.

Hol használunk laminált üveget?

Lépcsőelemek - üveg lépcsőfokok, többrétegű járható üvegek, bevilágító ablakok, biztonsági üvegek, vitrinüvegek, kiállító vitrin üveg, korlátüveg, előetetők, járólapok, pénztárak, kirakatok, portálüvegek, ott ahol fontos hogy ne szakadjon át vagy ne lehessen átszakítani az üveget.

Üvegmegmunkálás árak:

Kérjen ajánlatot honlapukon űrlapunk segítségével. Adja meg az üvegtípust, vastagságot és a kért megmunkálást. Akár tervrajzot is feltölthet ha szükséges.

Megrendelés feltételek:

Edzett üveg készítést csak előleg megfizetése után tudunk elkezdeni melyett akár utalhat is bankszámlára. Az üveget edzés után már nem lehet vágni, fúrni, csiszolni csak festeni és nyomtatással dekorálni. Kérjük ezt vegye figyelembe. Gyártási idő kb 5-10 nap, extra megmunkálás esetén 10-14 nap.

Garancia, pénzvisszafizetés

Mivel egyedi méretre gyártott megmunkált üveg termékről van szó csak a megrendelés pontatlan teljesítése: sérült, karcos - hibás üveg/tükör termék vagy mérethiba, gyártási hiba esetén tudjuk vissza adni. Mivel egyedileg készült termékről van szó így a vásárlástól elállni a megrendelés után nem lehetséges. Kérjük vegye figyelembe hogy az ön igényeire legyártott méretre szabott üvegtermék.

Edzett üveg termékeink

Az ön által kért üvegfajtából a kért formára, méretre, megmunkálással.